Bezig met laden...


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/huidklinie/domains/huidkliniekhilversum.nl/public_html/wp-content/themes/medicare/single.php on line 121

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/huidklinie/domains/huidkliniekhilversum.nl/public_html/wp-content/themes/medicare/single.php on line 134

De woeste wenkbrauw

Ze doen al jaren mee met de mode: wenkbrauwen. Ik ben zelf altijd van mening dat met de mode meegaan niet voor iedereen even flatterend werkt, ik denk hierbij aan de heupbroeken en leggings. Maar een trend waar ik echt enthousiast van ben is die van de wenkbrauwen. Dit jaar kan je er bijna niet meer omheen aangezien ze een heuse revolutionaire natural come back maken! Geen dunne wenkbrauwen meer: zeg hallo tegen de wilde, woeste volle wenkbrauw. Wellicht is de prachtige Cara Delevingne een inspiratiebron geweest?

Mocht je nu regelmatig epileren/harsen en toch graag deze nieuwe look willen proberen? Laat je dan goed adviseren en maak een plan om je wenkbrauwen in de gewenste vorm te laten groeien.  Laat heel zorgvuldig een mooie vorm te creëren die bij jouw gezicht past. Je kunt wel tussen de wenkbrauwen alle haartjes laten verwijderen om een unibrow te voorkomen, maar maak de grens niet te strak.

Als je qua haargroei en vorm goed zit, verf dan je wenkbrauwen met wenkbrauwverf. Je kunt dit zelf doen, maar kies wel de juiste kleur. Ooit maakte ik de fout voor zwarte verf te kiezen en toen liep ik 2 weken met een vreemd gezicht rond. Ik laat het zelf altijd het liefste door een schoonheidsspecialist doen, zij kunnen precies de kleur maken die je wenst. Heb je weinig haargroei maar toch een wens voor vollere wenkbrauwen, dan is eventueel permanente make-up een ideale oplossing.  Er zijn tegenwoordig mooie technieken om de permanente make-up zo natuurlijk mogelijk aan te brengen.

Om de wenkbrauwen te modelleren kan je  ze vervolgens een beetje aanzetten en inkleuren met wenkbrauwpoeder mocht dit nodig zijn. De laatste stap is toch wel het belangrijkste: gebruik een wenkbrauwgel (naturel of en met een kleurtje) om de haren te stylen voor een blijvende wilde look.

Et voila, je wenkbrauwen zijn nu woest en verleidelijk!

 

hkhFooterLogo

maandag: gesloten
dinsdag : 11:00 – 21:30
woensdag: 09:30 – 17:00
donderdag: 11:00 – 21:30
vrijdag: 09:30 – 17:00
zaterdag: 09:30 – 17:00
zondag: 09:30 – 17:00