Bezig met laden...Huidkliniek Hilversum

Behandelingen


Onze specialisten staan voor u klaar.


A C N E

Acne kan een vervelende aandoening zijn en de huid flink ontsieren. Er zijn diverse vormen van acne waar volwassenen ook last van kunnen hebben. Wij behandelen Acné Vulgaris, Acné Rosacea en Acné Conglobata


B I N D W E E F S E L M A S S A G E

Een kuur van bindweefselmassages kan worden ingezet voor het verbeteren van lijntjes, afwijkingen in de talgafscheiding en huidverslapping in het gezicht, de hals en het decolleté.


C E L L U L I T E

Huid Kliniek Hilversum biedt een allround behandeling voor de bestrijding van cellulite met het combineren van een bindweefselmassage en een bezoek aan onze infra rood cabine.


C O U P E R O S E

Couperose is een aandoening waarbij kleine bloedvaatjes dicht onder de huid zichtbaar zijn. Omdat de bloedvaatjes chronisch zijn verwijd vormen zich rode en/of blauwe vlekken.


E L E K T R I S C H E P I L A T I E

Elektrische epilatie is een veilige methode om haren definitief te verwijderen. Er wordt gebruik gemaakt van een minuscuul naaldje, waarmee haren individueel behandeld worden.


F R U I T Z U U R P E E L I N G

Een fruitzuur peeling zorgt voor een verbeterde huidstructuur door een stimulatie van de celdeling. Grove poriën, rimpels, kleurverschillen en littekens worden minder zichtbaar.


I P L – O N T H A R E N

Haargroei is op veel plaatsen wenselijk, denk aan uw hoofdhaar, wimpers en wenkbrauwen. Soms kan haar echter ook op plaatsen groeien waar u het als storend ervaart. IPL ontharen is een veilige en effectieve methode voor definitieve haarverwijdering.


L I T T E K E N – T H E R AP I E

Littekens zijn een natuurlijk onderdeel van het genezingsproces van de huid en kunnen worden veroorzaakt door ongevallen,operaties en ziektes. Littekens verschijnen als de wond geneest en de huid herstelt.


M I C R O – N E E D L I N G

Micro-needling therapie wordt al jaren gebruikt voor de behandeling van fijne rimpels, littekens en het verbeteren van de algehele huidstructuur. De Collageen Activator™ is de allernieuwste techniek op het gebied van micro-needling.


O E D E E M T H E R A P I E

Oedeem betekent letterlijk vochtophoping. Om diverse redenen kan tijdelijk of chronisch de lymfe afvloed in het lichaam niet meer goed functioneren. Wij behandelen lymfoedeem en Lipoedeem.


P E R M A N E N T M A K E – U P

Permanente make-up biedt de uitkomst om er dag en nacht verzorgd uit te zien. Perfect onder alle omstandigheden, dus ook tijdens het sporten, de sauna of zwemmen. Als autoriteit op dit gebied weet Huid Kliniek Hilversum exact welke techniek toegepast moet worden om het mooiste resultaat te behalen.


P I G M E N T – V L E K K E N

Pigment vlekken op de huid worden veroorzaakt door een teveel aan pigment, er ontstaan donkere plekjes op het lichaam. De zon is vaak de boosdoener, bij bepaalde medicatie of zwangerschap kan de huid extra lichtgevoelig worden.


S T E E L W R A T J E S

Een steelwratje (fibroom) is een goedaardige zwelling van de huid en komt vaak voor in de oksel, hals of in de liezen. Wilt u uw steelwratjes laten verwijderen? Dit is erg eenvoudig! De huidtherapeut kan de steelwratjes door middel van coagulatie verwijderen.Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

hkhFooterLogo

maandag: gesloten
dinsdag : 11:00 – 21:30
woensdag: 09:30 – 17:00
donderdag: 11:00 – 21:30
vrijdag: 09:30 – 17:00
zaterdag: 09:30 – 17:00
zondag: 09:30 – 17:00