Bezig met laden...Behandelingen

Steelwratjes

Aandoening


  • Steelwratje
Steelwratje

Een steelwratje (fibroom) is een goedaardige zwelling van de huid en komt vaak voor in de oksel, hals of in de liezen. Meestal hebben de steelwratjes dezelfde kleur als de huid, in sommige gevallen zijn ze iets donkerder van kleur. Bijna de helft van de mensen heeft steelwratjes en naarmate men ouder wordt neemt de kans dat ze ontwikkelen toe. Hoe steelwratjes precies ontstaan is niet bekend soms ontstaan ze doordat een wondje slecht geneest.

Behandeling


  • Steelwratje
Steelwratje

Wilt u uw steelwratjes laten verwijderen? Dit is erg eenvoudig! De huidtherapeut kan de steelwratjes door middel van coagulatie verwijderen. Bij coagulatie wordt het steelwratje met een pen aangestipt en plaatselijk verhit. Of deze methode voor u geschikt is ligt aan de locatie van de steelwratjes, de grootte en de hoeveelheid. Na de verwijdering kan de behandelde plek nog een aantal dagen gevoelig zijn.

Resultaat


  • Resultaat
Resultaat

Het verwijderen is uiterst effectief. Soms duurt het na de behandeling een paar dagen voor het steelwratje uitdroogt en van de huid verdwijnt. Helaas is het niet mogelijk om met de behandeling de vorming van nieuwe steelwratjes te voorkomen.

hkhFooterLogo

maandag: gesloten
dinsdag : 11:00 – 21:30
woensdag: 09:30 – 17:00
donderdag: 11:00 – 21:30
vrijdag: 09:30 – 17:00
zaterdag: 09:30 – 17:00
zondag: 09:30 – 17:00