Bezig met laden...Behandelingen

IPL Ontharen

Methode


  • IPL Ontharen
IPL Ontharen

Haargroei is op veel plaatsen wenselijk, denk aan uw hoofdhaar, wimpers en wenkbrauwen. Soms kan haar echter ook op plaatsen groeien waar u het als storend ervaart. IPL ontharen is een veilige en effectieve methode voor definitieve haarverwijdering. IPL (intense pulsed light) is een vorm van lichttherapie waarbij verschillende aandoeningen kunnen worden behandeld zoals overbeharing, pigment vorming en couperose. Bij de Huid Kliniek Hilversum werken wij met de Starlux 500, een kwalitatief hoogstaand, veelzijdig en effectief apparaat die wereld wijd veelal door dermatalogen in medische centra’s wordt gebruikt.

Behandeling


  • IPL Ontharen
IPL Ontharen

Bij een behandeling met IPL ontharen worden de haren behandeld met lichtflitsen. Dit licht wordt vervolgens opgenomen door het aanwezige pigment in de haren en vervoerd naar de haarwortels. Hierbij worden de cellen, die verantwoordelijk zijn voor de vorming van nieuwe haren, vernietigd. IPL met de Starlux 500 is een veilige, definitieve haarverwijdering-methode, veelal gebruikt door dermatologen in ziekenhuizen. De flitsen voelen als een elastiekje dat op de huid wordt afgeschoten en worden meestal niet als pijnlijk ervaren.

Resultaat


  • IPL Ontharen
IPL Ontharen

IPL ontharen is niet geschikt voor alle soorten haargroei. Haren die weinig pigment bevatten, zoals blonde, grijze of rode haren, zijn niet in staat om voldoende energie uit het licht te absorberen om definitief vernietigd te worden. Deze kunt u beter laten verwijderen met elektrisch ontharen. Soms is een combinatie van beide behandelingen ook mogelijk. Het aantal behandelingen dat noodzakelijk is om uw haargroei definitief te verwijderen hangt af van de groeicyclus van uw haren en het herstellend vermogen van uw lichaam. In een persoonlijk consult bekijken wij graag uw huid en bespreken de mogelijkheden. Het is belangrijk dat wij de haargroei goed kunnen beoordelen voor het opstellen van een haalbaar behandelplan, dus scheren of harsen is niet handig voor het eerste consult.

Kies vandaag voor uwzelf


Voor deze behandeling is vergoeding vanuit de zorgverzekering mogelijk. Afhankelijk van uw pakket kan de behandeling deels of geheel vergoed worden. Huid Kliniek Hilversum heeft afspraken met de meeste grote zorgverzekeraars.


Maak een afspraak
hkhFooterLogo

maandag: gesloten
dinsdag : 11:00 – 21:30
woensdag: 09:30 – 17:00
donderdag: 11:00 – 21:30
vrijdag: 09:30 – 17:00
zaterdag: 09:30 – 17:00
zondag: 09:30 – 17:00