Bezig met laden...Behandelingen

Cellulite Treatment

Aandoening


  • Cellulite Treatment
Cellulite Treatment

Huid Kliniek Hilversum biedt een allround behandeling voor de bestrijding van cellulite met het combineren van een bindweefselmassage, speciale oliën en de cupping techniek. Deze combinatie behandeling heeft een zeer gunstige werking op de doorbloeding en de aanmaak van collageen, waardoor uw benen er strakker uit gaan zien.

Behandeling


  • Cellulite Treatment
Cellulite Treatment

Bindweefsel is vergelijkbaar met het cement tussen de bouwstenen van een huis: verspreid door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt het organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt eveneens bloedvaten en zenuwen naar de organen en biedt bescherming tegen infecties. De cellen in bindweefsel vervullen daarnaast een belangrijke taak in het wondgenezingsproces. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voeding -en afvalstoffen.

Bindweefselmassage is een diepgaande massage die wordt uitgevoerd op de bindweefsellaag in het lichaam met als uiteindelijk doel verbetering van de huidconditie. De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot cel vernieuwing en versteviging. De huidstofwisseling wordt geactiveerd en de productie van nieuw collageen wordt bevorderd. Bindweefselmassage is hierdoor zeer effectief tegen cellulite. De deukjes in de huid worden minder diep en het huidoppervlak wordt gladder en strakker. Het is belangrijk dat de behandeling regelmatig wordt herhaald voor een optimaal resultaat


  • Resultaat
Resultaat

In kuurvorm heeft de bindweefselmassage het meeste effect. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel steeds soepeler en de structuur van de huid zichtbaar beter.

De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de conditie van de huid wordt de behandelfrequentie vastgesteld.

hkhFooterLogo

maandag: gesloten
dinsdag : 11:00 – 21:30
woensdag: 09:30 – 17:00
donderdag: 11:00 – 21:30
vrijdag: 09:30 – 17:00
zaterdag: 09:30 – 17:00
zondag: 09:30 – 17:00