Bezig met laden...Behandelingen

Bindweefselmassage

Aandoening


  • Littekens
Littekens

Littekens zijn een natuurlijk onderdeel van het genezingsproces van de huid en kunnen worden veroorzaakt door ongevallen,operaties en ziektes. Littekens verschijnen als de wond geneest en de huid herstelt. Litteken therapie helpt het proces te versnellen. Hoe meer de huid beschadigd is, des te langer het duurt om te genezen en des te groter de kans op een zichtbaar litteken. Littekens kunnen niet alleen ontsierend zijn, ook pijn, jeuk en verkleuring zijn vaak genoemde klachten. Daarnaast kunnen littekens ook je zelfvertrouwen aantasten of een gevoel van schaamte geven.

Behandeling


  • Litttekens
Litttekens

Er zijn diverse technieken om littekens te behandelen, zoals Bindweefselmassage, Fruitzuur peeling en Micro-needling.

Deze technieken kunnen afzonderlijk of in combinatie worden ingezet. Zowel oude als relatief jongere littekens kunnen behandeld worden.

Resultaat


  • Resultaat
Resultaat

Er kunnen mooie resultaten worden behaald met een littekenbehandeling. Door direct na een ongeval of operatie met de littekenbehandeling te beginnen kan de kans op littekenvorming verminderd worden. Als de wond net gesloten is kan in feite al gestart worden met de therapie. Bij oudere littekens is er ook veel mogelijk maar zijn er vaak meer behandelingen nodig om een mooi resultaat te krijgen.

Kies vandaag voor uwzelf


Voor deze behandeling is vergoeding vanuit de zorgverzekering mogelijk. Afhankelijk van uw pakket kan de behandeling deels of geheel vergoed worden. Huid Kliniek Hilversum heeft afspraken met de meeste grote zorgverzekeraars.


Maak een afspraak
hkhFooterLogo

maandag: gesloten
dinsdag : 11:00 – 21:30
woensdag: 09:30 – 17:00
donderdag: 11:00 – 21:30
vrijdag: 09:30 – 17:00
zaterdag: 09:30 – 17:00
zondag: 09:30 – 17:00