Bezig met laden...Behandelingen

Micro Needling

Huidverbetering


  • Micro Needling
Micro Needling

Micro-needling therapie wordt al jaren gebruikt voor de behandeling van fijne rimpels, littekens en het verbeteren van de algehele huidstructuur. De Collageen Activator™ is de allernieuwste techniek op het gebied van micro-needling. Vergeleken met de bestaande methode is de Collageen Activator™ effectiever, maar ook veiliger. De Collageen Activator™ maakt microscopisch kleine kanaaltjes in de huid door middel van elf kleine, vibrerende naaldjes, dit brengt een aantal natuurlijke processen op gang. De cellen in de diepere huidlagen worden gestimuleerd tot collageenproductie en cel vernieuwing , ook huidverzorgings-producten worden tijdens en na de behandeling beter opgenomen.

Behandeling


  • Micro Needling
Micro Needling

De Collageen Activator™ is veilig voor alle huidtypen omdat de diepte en snelheid waarmee de naaldjes de huid bereiken afgesteld kan worden. Dit maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan uw individuele behoefte. Op gevoelige gebieden kan oppervlakkiger gewerkt worden en bij littekens of rimpels kan in de diepte worden gewerkt. De Collageen Activator™ is zo geavanceerd dat zelfs delicate en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus, optimaal behandeld kunnen worden.

Afhankelijk van de gekozen diepte van de naaldjes en het behandelde huidoppervlak kan de huid er enigszins rood uit zien, dit kan enkele uren / dagen aanhouden. Indien er sprake is van een ‘intensieve Collageen Activator™ behandeling’, kunnen er plaatselijk bloedpuntjes zichtbaar zijn en kan de huid een lichte zwelling vertonen. Tevens kan de huid in de week na de behandeling licht schilferen. Het is aan te raden de huid goed te verzorgen voor een sneller herstel. Vier weken voor en na een behandeling dient de zon vermeden te worden en dient de huid beschermd te worden met een hoge UV bescherming (factor 50).

Resultaat


  • Micro Needling
Micro Needling

De Collageen Activator™ is geschikt voor de behandeling van: fijne lijntjes, verslapte huid, grauwe en doffe huidskleur, grove poriën, zon beschadigde huid en littekens.

Om een goed resultaat te bereiken zijn er meerdere behandelingen nodig. Het verschilt per persoon met welke frequentie u de behandeling kunt ondergaan.

Kies vandaag voor uwzelf


Voor deze behandeling is vergoeding vanuit de zorgverzekering mogelijk. Afhankelijk van uw pakket kan de behandeling deels of geheel vergoed worden. Huid Kliniek Hilversum heeft afspraken met de meeste grote zorgverzekeraars. Bekijk de video voor meer informatie over deze behandeling.


Maak een afspraak
hkhFooterLogo

maandag: gesloten
dinsdag : 11:00 – 21:30
woensdag: 09:30 – 17:00
donderdag: 11:00 – 21:30
vrijdag: 09:30 – 17:00
zaterdag: 09:30 – 17:00
zondag: 09:30 – 17:00