Bezig met laden...Werken bij Senroyal

Ervaringen van onze stagiaires

)

Onze stagiairesNico Mok


Mijn stageperiode was uitermate leerzaam. Tijdens mijn stage heb ik een beter beeld gekregen van de interne-processen die spelen binnen het bedrijf. Het team waarin ik terecht kwam was hecht en ik voelde me dan ook al snel op mijn gemak. Dankzij de goede begeleiding kreeg ik ook de ruimte om me persoonlijk te ontwikkelen en eigen inbreng te leveren.

Gedurende mijn stage heb ik mijn schrijfvaardigheid sterk verbeterd en geleerd hoe ik websites efficiënt kan coderen. Ook heb ik onderzoek mogen doen naar de klantloyaliteit van het merk Senroyal.

Ik zal terugkijken op een zeer geslaagde periode. Ik heb het absoluut naar mijn zin gehad en kan dan ook iedereen een stage bij Senroyal/Huidkliniek Hilversum aanbevelen!Janita


Mijn eerste huidtherapeutische stage loop ik in mijn derde leerjaar van de opleiding Huidtherapie en dit heb ik mogen doen bij Huid Kliniek Hilversum. Tijdens mijn eerste stage breng en zie ik voor het eerst al het theorie van de afgelopen jaren in de praktijk. Ik ben super goed opgevangen door alle collega’s, het is een super leuk en hecht team waar ik erg gezellige stagedagen mee heb gehad.

Gedurende mijn stageperiode is Annemiek erg betrokken bij mijn leerproces en groeiontwikkeling. Ze streeft samen met mij naar groei en verbetering. Daarnaast heb ik ontzettend veel geleerd qua anamnese, behandelplannen maken en adviezen geven qua skincare producten en zelfzorg. Dit zijn de grootste en belangrijkste onderwerpen voor ons huidtherapeuten. Dit bepaalt namelijk of een behandeling slaagt ja of de nee.

Mijn stageperiode zit er alweer bijna op en ik zal terug kijken op een zeer gezellige, maar vooral leerzame stageplek. Een stageplek die betrokken is, open staat voor nieuwe ideeën en je stimuleert om te leren en te groeien. Mede hierom zal ik toekomstige huidtherapiestudenten deze stageplek zeker kunnen aanraden!Heb je interesse?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden

hkhFooterLogo

Maandag 09:30 – 22:00
Dinsdag 09:30 – 22:00
Woensdag 09:30 – 22:00
Donderdag 09:30 – 22:00
Vrijdag 09:30 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00