Bezig met laden...Werken bij Senroyal

Ervaringen van onze stagiaires

)

Onze stagiairesNico Mok


Mijn stageperiode was uitermate leerzaam. Tijdens mijn stage heb ik een beter beeld gekregen van de interne-processen die spelen binnen het bedrijf. Het team waarin ik terecht kwam was hecht en ik voelde me dan ook al snel op mijn gemak. Dankzij de goede begeleiding kreeg ik ook de ruimte om me persoonlijk te ontwikkelen en eigen inbreng te leveren.

Gedurende mijn stage heb ik mijn schrijfvaardigheid sterk verbeterd en geleerd hoe ik websites efficiënt kan coderen. Ook heb ik onderzoek mogen doen naar de klantloyaliteit van het merk Senroyal.

Ik zal terugkijken op een zeer geslaagde periode. Ik heb het absoluut naar mijn zin gehad en kan dan ook iedereen een stage bij Senroyal/Huidkliniek Hilversum aanbevelen!Janita


Ik ben JanitaMalou


Ik ben 19 jaar en ik woon met mijn vriend in Hilversum. Ik zit in het 1ste jaar van de opleiding allround schoonheidsspecialist in Amersfoort.

Ik loop elke donderdag stage bij Senroyal om zoveel mogelijk ervaring op te doen. Ik oefen veel verschillende behandelingen, plan afspraken in, beantwoord telefoontjes en probeer vragen van klanten zo goed als mogelijk te beantwoorden.

Ik vind het een geweldig vak en ik kijk uit naar de toekomst.


[/bt_column_inner]

Heb je interesse in een stageplek?

Neem contact met Carolien Teunissen over de mogelijkheden

hkhFooterLogo

maandag: gesloten
dinsdag : 11:00 – 21:30
woensdag: 09:30 – 17:00
donderdag: 11:00 – 21:30
vrijdag: 09:30 – 17:00
zaterdag: 09:30 – 17:00
zondag: 09:30 – 17:00