Bezig met laden...Behandelingen

Elektrische Epilatie

Methode


  • Elektrische Epilatie
Elektrische Epilatie

Elektrische epilatie is een veilige methode om haren definitief te verwijderen. Er wordt gebruik gemaakt van een minuscuul naaldje, waarmee haren individueel behandeld worden. Het naaldje wordt het haarzakje ingestoken om vervolgens enkele seconden stroom te geven. Door de stroom ontstaat warmte in het haarzakje, waardoor de haar beschadigt en vernietigd wordt. Er zijn vaak meerdere behandelingen nodig om alle haren definitief te verwijderen. Dit heeft te maken met een aantal factoren zoals de groeicyclus van de haren en het herstellend vermogen van het lichaam.


Behandeling


  • Elektrische Epilatie
Elektrische Epilatie

De behandeling met elektrische epilatie kan geboekt worden voor 15 minuten of 30 minuten. Een behandelplan is altijd maatwerk maar gebruikelijk is een periode van 4 weken tussen de behandelingen.

Voorafgaande aan de eerste behandeling is het belangrijk eerst een vrijblijvend consult in te plannen om alle informatie te bespreken.

Het is belangrijk dat wij de haargroei goed kunnen beoordelen voor het opstellen van een haalbaar behandelplan, dus scheren of harsen/epileren is niet handig voor het eerste consult.

De frequentie, duur en resultaat van de behandeling zijn moeilijk te voorspellen. Normaliter worden er na 4 tot 6 behandelingen zichtbare veranderingen waargenomen. Er kan echter geen garantie geboden worden dat het behandelgebied volledig haarloos wordt. In de toekomst is het mogelijk dat er nieuwe haren ontstaan onder invloed van hormonen (zwangerschap en/of menopauze) en door het gebruik van bepaalde medicijnen. Het kan hierdoor nodig zijn om een aantal keer per jaar een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

Resultaat


  • Elektrische Epilatie
Elektrische Epilatie

Er zijn mooie resultaten mogelijk met elektrische epilatie.

De frequentie, duur en resultaat van de behandeling zijn echter moeilijk te voorspellen. Normaliter worden er na 4 tot 6 behandelingen zichtbare veranderingen waargenomen. Er kan echter geen garantie geboden worden dat het behandelgebied volledig haarloos wordt. In de toekomst is het mogelijk dat er nieuwe haren ontstaan onder invloed van hormonen (zwangerschap en/of menopauze) en door het gebruik van bepaalde medicijnen. Het kan hierdoor nodig zijn om een aantal keer per jaar een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

Kies vandaag voor uwzelf


Voor deze behandeling is vergoeding vanuit de zorgverzekering mogelijk. Afhankelijk van uw pakket kan de behandeling deels of geheel vergoed worden. Huid Kliniek Hilversum heeft afspraken met de meeste grote zorgverzekeraars.


Maak een afspraak
hkhFooterLogo

maandag: gesloten
dinsdag : 11:00 – 21:30
woensdag: 09:30 – 17:00
donderdag: 11:00 – 21:30
vrijdag: 09:30 – 17:00
zaterdag: 09:30 – 17:00
zondag: 09:30 – 17:00