Bezig met laden...

)

T E A M
Huid specialist en oprichter

Carolien


Alweer 21 jaar geleden ben ik vanuit mijn passie voor het beauty vak dit bedrijf gestart. Door de jaren heen hebben we zoveel geleerd over de huid, verschillende behandelingen, technieken en de mens zelf.

We werken in een branche waarin continue alles in beweging is door innovaties en marktwerkingen. Het is mooi daarop te kunnen aanpassen en weer door te geven aan onze gasten, onze Royals.

We hebben een fantastisch team van professionals die dagelijks ons Sen-Moment en wellbeing concept meenemen in al hun behandelingen. Top service, warmte, persoonlijk contact. Het zijn onze kenmerken geworden en daar ben ik best trots op.

Daarbij ben ik ook dankbaar dat ik nog steeds vanuit mijn passie kan werken, en genieten!Huidtherapeut

Astrid


Tijdens mijn stage van de opleiding tot schoonheidsspecialiste is mijn interesse voor huidverbetering sterk gegroeid. Ik besloot toen om de HBO studie tot huidtherapeut te beginnen.

Niet alleen is de huid ons grootste orgaan, maar het weerspiegelt ook de gezondheid van de mens.

De combinatie tussen Huid Kliniek Hilversum en Your Senroyal spreek mij daarom ook enorm aan.

Het mooie aan mijn werk vind ik het persoonlijk contact met de cliënten en het resultaat dat wij iedere keer weer mogen behalen. Daarnaast vind ik de afwisseling in mijn werk erg prettig.

Zo kan ik oedeempatiënten behandelen, kleine huidoneffenheden verbeteren, maar ook een heerlijk Sen-Moment verzorgen.Gastvrouw

Saskia


Met alweer 32 jaar winkel ervaring ontvang ik vriendelijk en gastvrij onze gasten. Het wellbeing concept draag ik dan ook een warm hart toe. Vanuit mijn privé situatie sta ik vooraan waar het gaat om nieuwtjes over beauty, make-up en kapsels. Hoe kan het ook anders met mijn twee volwassen dochters waarvan de ene kapster en de andere als visagiste.


hkhFooterLogo

maandag: gesloten
dinsdag : 11:00 – 21:30
woensdag: 09:30 – 17:00
donderdag: 11:00 – 21:30
vrijdag: 09:30 – 17:00
zaterdag: 09:30 – 17:00
zondag: 09:30 – 17:00