Bezig met laden...Huid Kliniek Hilversum

Over ons

)

K E R N W A A R D E S


Onze missie

Onze belangrijkste missie is het leveren van een passende, effectieve oplossing bij diverse huidproblemen en het aanbieden van de nieuwste technologieën op het gebied van huidverbetering.


Onze filosofie

In al onze behandelingen hanteren wij een werkwijze waarin aandacht voor de mens, rust en ontspanning centraal staan.


Onze kwaliteit

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde huidtherapeuten. Al onze therapeuten zijn hoog opgeleid, allround vakkundig en staan voor u klaar.


Een veilige omgeving en COVID-19

Alle behandelingen worden gegeven in een geventileerde ruimte en rustgevende omgeving. Wij hanteren strengere regels dan voorgeschreven door het RIVM ivm Covid-19. Als gast, wanneer niet in de behandelruimte, ben je altijd zonder andere gasten, zoals entree, de bali, de lounge, de leeskamer of op de balkons. Alle ruimtes hebben direct verse buitenlucht om Airosols tegen te gaan. De behandelaars dragen altijd mondkapjes. Handen reinigen met alcohol bij binnenkomst verplicht. Wij werken volgens ons wellbeing concept, speciaal ontworpen om zowel lichaam als geest te ontspannen.


Het wellbeing concept

Huid Kliniek Hilversum werkt geheel volgens het zelfontwikkelde wellbeing concept. Dit concept is ontstaan vanuit ons streven excellente zorg te kunnen bieden aan al onze cliënten.


Maatwerk

Omdat we vele faciliteiten, kennis en behandelingen onder één dak hebben kunnen wij maatwerk leveren. Kwalitatieve paramedische zorg waarbij uw totale welzijn centraal staat, met aandacht voor uw wensen.


)

T E A M


hkhFooterLogo

maandag: gesloten
dinsdag : 11:00 – 21:30
woensdag: 09:30 – 17:00
donderdag: 11:00 – 21:30
vrijdag: 09:30 – 17:00
zaterdag: 09:30 – 17:00
zondag: 09:30 – 17:00