Bezig met laden...

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.3.1″]

Hoe werkt het

Permanente make-up wordt ook wel cosmetische pigmentatie genoemd. Bij de behandeling worden kleuren tot de vierde laag van de opperhuid ingebracht met een minuscuul klein, vibrerend naaldje. Tijdens de behandeling kan, indien gewenst, het te behandelen oppervlak verdoofd worden door het aanbrengen van een speciale verdovingscrème.
Tijdens het aanbrengen van de permanente make-up kan er gewerkt worden met verschillende technieken, de meest bekende is de Hairstroke techniek bij wenkbrauwen. Door het aanbrengen van fijne lijntjes kan een wenkbrauw “haartje voor haartje” gecreëerd worden, in combinatie met verschillende kleurstellingen wordt een optimaal natuurlijk resultaat bereikt.
Na de behandeling kan een lichte zwelling of roodheid optreden, in de meeste gevallen verdwijnt deze binnen aan aantal uur. Na een aantal dagen kan er een (donker) korstje ontstaan op de behandelde plek, dit geneest na een paar dagen vanzelf. Ook kunnen overtollige kleuren het gebied donkerder maken.

Wat is het doel

Welgevormde wenkbrauwen of een perfecte eyeliner?

Permanente make-up biedt de uitkomst om er dag en nacht verzorgd uit te zien. Perfect onder alle omstandigheden, dus ook tijdens het sporten, de sauna of zwemmen. Heeft u bijvoorbeeld een cosmetica allergie, dan kan deze behandeling een mooie oplossing bieden. Als autoriteit op dit gebied weet Huid Kliniek Hilversum exact welke techniek toegepast moet worden om het mooiste resultaat te behalen. Zij heeft zich in de loop der jaren gevestigd als een autoriteit op dit gebied in ’t Gooi en ver daarbuiten. Met de allernieuwste technieken worden mooie, natuurlijke resultaten bereikt. Professionaliteit, kwaliteit en klantvriendelijkheid in de bekende, sfeervolle ambiance van Huid Kliniek Hilversum

Permanente make-up kan worden toegepast om de wenkbrauwen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren. Permanente make-up blijft gemiddeld drie tot vijf jaar zitten, in sommige gevallen tot zelfs 10 jaar.

Resultaat

Vollere / bredere / dunnere / strakkere of donkerdere wenk­brauwen en sprekende ogen door middel van een eyeliner boven en onder. U kunt het eindresultaat pas beoordelen als het korstje en de overtollige kleuren zijn verdwenen, normaliter duurt dit zo’n 2 tot 4 weken. Iedere huid zal, afhankelijk van de “levensstijl” anders reageren, tot zelfs 4 weken na de 1ste behandeling. Omdat wij veel waarde hechten aan uw uiteindelijke tevredenheid zijn 1 a 2 correctie behandelingen bij de prijs inbegrepen. Tijdens uw herhalingsafspraak wordt de behandeling geëvalueerd en indien nodig zal een correctie worden uitgevoerd naar uw wensen.

Permanente make-up is veelzijdig in de toepassingen, de reden voor een behandeling kan hierdoor sterk variëren.

Wij brengen graag eerst uw wensen in kaart tijdens een persoonlijk consult.

[/et_pb_text][et_pb_image _builder_version=”3.3.1″ src=”https://www.huidkliniekhilversum.nl/wp-content/uploads/2018/08/huid-kliniek-hilversum-gooi-permanente-make-up-makeup-home.jpg” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

hkhFooterLogo

maandag: gesloten
dinsdag : 11:00 – 21:30
woensdag: 09:30 – 17:00
donderdag: 11:00 – 21:30
vrijdag: 09:30 – 17:00
zaterdag: 09:30 – 17:00
zondag: 09:30 – 17:00