Bezig met laden...

Welkom bij Huid Kliniek Hilversum

Huid Kliniek Hilversum is inmiddels een begrip in het Gooi en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een allround instituut. Wij hanteren in al onze behandelingen een filosofie en werkwijze waarin aandacht voor de mens, rust en ontspanning centraal staan.

Vanuit deze jarenlange expertise en zoektocht naar onderscheidende concepten groeide een nieuwe passie en droom: huidtherapie. Een relatief jong paramedisch beroep dat zowel medisch als cosmetisch georiënteerd is. Huidtherapie is een vakgebied dat veel nieuwe mogelijkheden met zich meebrengt en een grote toegevoegde waarde geeft aan ons instituut. Nieuwe behandelingen, maar wel in de vertrouwde ambiance van Huid Kliniek Hilversum:

Huid Kliniek Hilversum is de volgende stap naar de toekomst!

Onze belangrijkste missie is het leveren van een passende, effectieve oplossing bij diverse huidproblemen en het aanbieden van de nieuwste technologieën op het gebied van huidverbetering.

Het beroep huidtherapie is relatief jong en nog volop in ontwikkeling, het vakgebied bestaat uit een medische en cosmedische oriëntatie. Wij bieden onze cliënten beide mogelijkheden.

Voor bepaalde behandelingen is vergoeding vanuit de zorgverzekering mogelijk. Afhankelijk van uw pakket kan de behandeling deels of geheel vergoed worden. Huid Kliniek Hilversum heeft afspraken met de meeste grote zorgverzekeraars. Onze therapeuten zijn hoog opgeleid, allround vakkundig en staan voor u klaar.

Heeft u vragen over huidverbetering? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend consult of bel/mail ons voor meer informatie.

hkhFooterLogo

maandag: gesloten
dinsdag : 11:00 – 21:30
woensdag: 09:30 – 17:00
donderdag: 11:00 – 21:30
vrijdag: 09:30 – 17:00
zaterdag: 09:30 – 17:00
zondag: 09:30 – 17:00