Bezig met laden...

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.11.1″]

Aandoening

Elektrische epilatie is een veilige methode om haren definitief te verwijderen. Er wordt gebruik gemaakt van een minuscuul naaldje, waarmee haren individueel behandeld worden. Het naaldje wordt het haarzakje ingestoken om vervolgens enkele seconden stroom te geven. Door de stroom ontstaat warmte in het haarzakje, waardoor de haar beschadigt en vernietigd wordt. Er zijn vaak meerdere behandelingen nodig om alle haren definitief te verwijderen. Dit heeft te maken met een aantal factoren zoals de groeicyclus van de haren en het herstellend vermogen van het lichaam.

Behandeling

In principe kunnen alle haren behandeld worden met elektrische epilatie. Vaak wordt het ingezet bij grijze, witte, blonde en rode haren, omdat deze niet geschikt zijn voor lasertherapie. Als de haren dik en donker zijn kunt u wellicht beter een IPL behandeling overwegen.

De frequentie, duur en resultaat van de behandeling zijn moeilijk te voorspellen. Normaliter worden er na 4 tot 6 behandelingen zichtbare veranderingen waargenomen. Er kan echter geen garantie geboden worden dat het behandelgebied volledig haarloos wordt. In de toekomst is het mogelijk dat er nieuwe haren ontstaan onder invloed van hormonen (zwangerschap en/of menopauze) en door het gebruik van bepaalde medicijnen. Het kan hierdoor nodig zijn om een aantal keer per jaar een onderhoudsbehandeling te ondergaan. Het is belangrijk dat wij de haargroei goed kunnen beoordelen voor het opstellen van een haalbaar behandelplan, dus scheren of harsen/epileren is niet handig voor het eerste consult.

Voor deze behandeling is vergoeding vanuit de zorgverzekering mogelijk. Afhankelijk van uw pakket kan de behandeling deels of geheel vergoed worden. Huid Kliniek Hilversum heeft afspraken met de meeste grote zorgverzekeraars.

Overweegt u een behandeling of heeft u vragen?

Kom gerust langs voor een persoonlijk consult of bel ons voor meer informatie.

[/et_pb_text][et_pb_image _builder_version=”3.11.1″ src=”https://www.huidkliniekhilversum.nl/wp-content/uploads/2018/08/electrische-epilatie-foto2.jpg” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

hkhFooterLogo

maandag: gesloten
dinsdag : 11:00 – 21:30
woensdag: 09:30 – 17:00
donderdag: 11:00 – 21:30
vrijdag: 09:30 – 17:00
zaterdag: 09:30 – 17:00
zondag: 09:30 – 17:00