Huid Kliniek Hilversum

Bent u geïnteresseerd

in een behandeling

met de collageen

Activator ?

 

Informeer naar de

mogelijkheden bij

Huid Kliniek Hilversum:

 

Openingstijden:

maandag t/m donderdag

09.30 - 20.30 uur

vrijdag

09.30 - 17.00 uur

zaterdag

09.30 - 13.00 uur

Micro-Needling

AANDOENING

Micro-needling therapie wordt al jaren gebruikt voor de behandeling van fijne rimpels, littekens en het verbeteren van de algehele huidstructuur...

BEHANDELING

De Collageen Activator™ is geschikt voor de behandeling van: fijne lijntjes, verslapte huid, grauwe en doffe huidskleur, grove poriën, zon beschadigde huid en littekens...

RESULTAAT

VOOR

NA

Aandoening

Micro-needling therapie wordt al jaren gebruikt voor de behandeling van fijne rimpels, littekens en het verbeteren van de algehele huidstructuur. De Collageen Activator™ is de allernieuwste techniek op het gebied van micro-needling. Vergeleken met de bestaande methode is de Collageen Activator™ effectiever, maar ook veiliger. De Collageen Activator™ maakt microscopisch kleine kanaaltjes in de huid door middel van elf kleine, vibrerende naaldjes, dit brengt een aantal natuurlijke processen op gang. De cellen in de diepere huidlagen worden gestimuleerd tot collageenproductie en cel vernieuwing , ook huidverzorgings-producten worden tijdens en na de behandeling beter opgenomen.

 

 

 

Behandeling

De Collageen Activator™ is geschikt voor de behandeling van: fijne lijntjes, verslapte huid, grauwe en doffe huidskleur, grove poriën, zon beschadigde huid en littekens.

 

De Collageen Activator™ is veilig voor alle huidtypen omdat de diepte en snelheid waarmee de naaldjes de huid bereiken afgesteld kan worden. Dit maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan uw individuele behoefte. Op gevoelige gebieden kan oppervlakkiger gewerkt worden en bij littekens of rimpels kan in de diepte worden gewerkt. De Collageen Activator™ is zo geavanceerd dat zelfs delicate en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus, optimaal behandeld kunnen worden.

 

Afhankelijk van de gekozen diepte van de naaldjes en het behandelde huidoppervlak kan de huid er enigszins rood uit zien, dit kan enkele uren / dagen aanhouden. Indien er sprake is van een ‘intensieve Collageen Activator™ behandeling’, kunnen er plaatselijk bloedpuntjes zichtbaar zijn en kan de huid een lichte zwelling vertonen. Tevens kan de huid in de week na de behandeling licht schilferen. Het is aan te raden de huid goed te verzorgen voor een sneller herstel. Vier weken voor en na een behandeling dient de zon vermeden te worden en dient de huid tevens beschermd te worden met minimaal factor 30. Om een goed resultaat te bereiken zijn er meerdere behandelingen nodig. Het verschilt per persoon met welke frequentie u de behandeling kunt ondergaan.

 

Overweegt u een behandeling of heeft u vragen?

Kom gerust langs voor een persoonlijk consult of bel ons voor meer informatie.

 

 

Resultaat

VOOR

VOOR

NA

NA

NL

EN

035 525 08 89

Contact

Doorverwijzers

Maak een afspraak

senroyal

Video's

Openingstijden:

maandag t/m donderdag

09.30 - 20.30 uur

vrijdag

09.30 - 17.00 uur

zaterdag

09.30 - 13.00 uur

 

Certificaten

NVH

Kwaliteitsregister

Paramedici

Qualizorg

Wilt u niets missen?

schrijf u hier in voor tips en promotie’s

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Huid Kliniek Hilversum