Huid Kliniek Hilversum

 

Bent u geïnteresseerd in een litteken behandeling?

Litteken Therapie

Bekijk de film

 >

AANDOENING

Littekens zijn een natuurlijk onderdeel van het genezingsproces van de huid en kunnen worden veroorzaakt door ongevallen ...

BEHANDELING

Gelukkig zijn er diverse technieken om littekens te behandelen. Bindweefselmassage, fruitzuur peeling en micro-needling ...

RESULTAAT

Litteken therapie

VOOR

NA

Aandoening

Littekens zijn een natuurlijk onderdeel van het genezingsproces van de huid en kunnen worden veroorzaakt door ongevallen, operaties en ziektes. Littekens verschijnen als de wond geneest en de huid herstelt. Litteken therapie helpt het proces te versnellen. Hoe meer de huid beschadigd is, des te langer het duurt om te genezen en des te groter de kans op een zichtbaar litteken. Littekens kunnen niet alleen ontsierend zijn, ook pijn, jeuk en verkleuring zijn vaak genoemde klachten. Daarnaast kunnen littekens ook je zelfvertrouwen aantasten of een gevoel van schaamte geven.

 

 

 

Behandeling

Gelukkig zijn er diverse technieken om littekens te behandelen. Cosmetische Bindweefselmassage, fruitzuur peeling en micro-needling kunnen afzonderlijk of in combinatie worden ingezet. Zowel oude als relatief jongere littekens kunnen behandeld worden.

 

Het is wel wenselijk er zo vroeg mogelijk bij te zijn. Door direct na een ongeval of operatie met de littekenbehandeling te beginnen kan de kans op littekenvorming verminderd worden. Als de wond net gesloten is kan in feite al gestart worden met de therapie. Bij oudere littekens is er ook veel mogelijk maar zijn er vaak meer behandelingen nodig om een mooi resultaat te krijgen.

Voor deze behandeling is in sommige gevallen vergoeding vanuit de zorgverzekering mogelijk. Afhankelijk van uw pakket en/of diagnose kan de behandeling deels of geheel vergoed worden.

 

Huid Kliniek Hilversum heeft afspraken met de meeste grote zorgverzekeraars.

 

Heeft u een litteken en ervaart u dit als storend?

Kom gerust langs voor een persoonlijk consult of bel ons voor meer informatie.

 

 

 

Resultaat

Terug

>

VOOR

NA

NL

EN

035 525 08 89

Contact

Doorverwijzers

Maak een afspraak

senroyal

Video's

Openingstijden:

maandag t/m donderdag

09.30 - 20.30 uur

vrijdag

09.30 - 17.00 uur

zaterdag

09.30 - 13.00 uur

 

Certificaten

NVH

Kwaliteitsregister

Paramedici

Qualizorg

Wilt u niets missen?

schrijf u hier in voor tips en promotie’s

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Huid Kliniek Hilversum