Huid Kliniek Hilversum

 

Bent u geïnteresseerd in een IPL behandeling?

Huid Kliniek Hilversum biedt IPL behandelingen aan voor definitieve haarverwijdering, definitief, Ontharen, pijnloos, discreet

AANDOENING

BEHANDELING

RESULTAAT

Haargroei is op veel plaatsen wenselijk, denk aan uw hoofdhaar, wimpers en wenkbrauwen. Soms kan haar echter ook op plaatsen ...

Bij definitief ontharen met IPL worden de haren behandeld met lichtflitsen. Dit licht wordt vervolgens opgenomen door het aanwezige pigment...

IPL ontharen, gratis flitsen, definitief ontharen, permanent ontharen

<

<

<

Informeer naar de mogelijkheden bij Huid Kliniek Hilversum:

Ontharen

Haargroei is op veel plaatsen wenselijk, denk aan uw hoofdhaar, wimpers en wenkbrauwen. Soms kan haar echter ook op plaatsen groeien waar u het als storend ervaart. IPL ontharen is een veilige en effectieve methode voor definitieve haarverwijdering. IPL (intense pulsed light) is een vorm van lichttherapie waarbij verschillende aandoeningen kunnen worden behandeld zoals overbeharing, pigment vorming en couperose. Bij de Huid Kliniek Hilversum werken wij met de Starlux 500, een kwalitatief hoogstaand, veelzijdig en effectief apparaat die wereld wijd veelal door dermatalogen in medische centra's wordt gebruikt.

 

 

 

Behandeling

Bij een behandeling met IPL ontharen worden de haren behandeld met lichtflitsen. Dit licht wordt vervolgens opgenomen door het aanwezige pigment in de haren en vervoerd naar de haarwortels. Hierbij worden de cellen, die verantwoordelijk zijn voor de vorming van nieuwe haren, vernietigd. IPL met de Starlux 500 is een veilige, definitieve haarverwijdering-methode, veelal gebruikt door dermatologen in ziekenhuizen. De flitsen voelen als een elastiekje dat op de huid wordt afgeschoten en worden meestal niet als pijnlijk ervaren.

 

IPL ontharen is niet geschikt voor alle soorten haargroei. Haren die weinig pigment bevatten, zoals blonde, grijze of rode haren, zijn niet in staat om voldoende energie uit het licht te absorberen om definitief vernietigd te worden. Deze kunt u beter laten verwijderen met elektrisch ontharen. Soms is een combinatie van beide behandelingen ook mogelijk. Het aantal behandelingen dat noodzakelijk is om uw haargroei definitief te verwijderen hangt af van de groeicyclus van uw haren en het herstellend vermogen van uw lichaam. In een persoonlijk consult bekijken wij graag uw huid en bespreken de mogelijkheden. Het is belangrijk dat wij de haargroei goed kunnen beoordelen voor het opstellen van een haalbaar behandelplan, dus scheren of harsen is niet handig voor het eerste consult.

 

Voor deze behandeling is vergoeding vanuit de zorgverzekering mogelijk. Afhankelijk van uw pakket kan de behandeling deels of geheel vergoed worden. Huid Kliniek Hilversum heeft afspraken met de meeste grote zorgverzekeraars.

 

Overweegt u een behandeling of heeft u vragen? Kom gerust langs voor een persoonlijk consult of bel ons voor meer informatie.

 

 

Resultaat

NL

EN

035 525 08 89

Contact

Doorverwijzers

Maak een afspraak

senroyal

Video's

Openingstijden:

maandag t/m donderdag

09.30 - 20.30 uur

vrijdag

09.30 - 17.00 uur

zaterdag

09.30 - 13.00 uur

 

Certificaten

NVH

Kwaliteitsregister

Paramedici

Qualizorg

Wilt u niets missen?

schrijf u hier in voor tips en promotie’s

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Huid Kliniek Hilversum