Huid Kliniek Hilversum

Lees meer

<

injectables zijn uitermate geschikt

voor de behandeling van;

tanden knarsen

overmatig transpireren (hyperhidrose)

migraine/hoofdpijn

litteken vervaging

frons-/voorhoofdrimpels

kraaien pootjes

liquid facelift

wenkbrauw lift

correctie wallen/traangoot

rimpels boven- en onderlip

lippen vullen

kin correctie

mondhoeken liften

skin boosters

ooglid correctie

bunny lines(neusrimpels)

verstrakken kaaklijn

volume wangen en jukbeenderen

Informeer naar de mogelijkheden bij Huid Kliniek Hilversum:

Aandoening

Rimpelvorming van de huid is helaas een natuurlijk verschijnsel. De één heeft meer rimpelvorming dan de ander. Vele oorzaken kunnen hieraan ten grondslag liggen zoals: erfelijkheid, ziekten, maar ook zonlicht, roken, slechte voeding en huidverzorging.

Injectables worden over het algemeen toegepast om rimpels en/of plooien te verminderen of tijdelijk te laten verdwijnen. Rimpels en plooien kunnen een gezicht karakter geven, maar kunnen ook als storend worden ervaren.

Soms kan het zo zijn dat de huid meer rimpels vertoond dan wenselijk is of dat bepaalde lijnen te prominent worden. Er bestaat dan de mogelijkheid om deze rimpels te verminderen.

 

Hierbij heeft u keuze uit Botox & Fillers

 

 

Behandeling

De meest gebruikte middelen zijn botuline toxine (botox) en hyaluronzuur. Botox ontspant de onderliggende gezichtsspieren, terwijl hyaluronzuur (onder) de huid vult. U kunt samen met de arts bespreken welk middel voor u het meest geschikt is.

 

Botox wordt overigens niet alleen tegen de bestrijding van rimpels gebruikt. Het is tevens een zeer effectief middel voor het behandelen van migraine, tandenknarsen en overmatige transpiratie.

Kwaliteit, veiligheid en een natuurlijk resultaat staan in alle behandelingen centraal.

 

Botox®

Eén van de meest gebruikte en veiligste methoden om rimpels te verminderen is met Botox®. Botox® (Botuline Toxine type A) vermindert de over activiteit van spieren. Botox® wordt al meer dan 40 jaar in de geneeskunde toegepast en de laatste jaren veelvuldig voor cosmetische behandelingen gebruikt. Botox® is bij uitstek geschikt voor rimpels die door “te levendige” mimiek gemaakt worden, dus voornamelijk voor rimpels die er in rust niet of veel minder zijn maar bij mimiek juist heel duidelijk naar voren komen.

 

Restylane®

Rimpels die in rust aanwezig blijven, kunnen worden verminderd met behulp van niet-permanente injectables. De cliënt loopt geen risico terwijl het resultaat optimaal is. Hoelang iemand van een behandeling met RESTYLANE profiteert is heel individueel en afhankelijk van veel factoren, zoals de huidstructuur, de levensstijl, de leeftijd en de injectie-techniek van de arts. De meeste mensen kiezen ervoor zich binnen een jaar weer te laten behandelen voor lijnen, rimpels en groeven en men kiest vaak binnen 6 of 7 maanden voor een vervolg behandeling van de lippen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Resultaat

Sharon Stone over Restylane

 > >
Huid Kliniek Hilversum injectables behandeling rimpels, fijne lijntjes, kraaiepootjes, fronsrimpels, Botox hamsterwangen, plooien

VOOR

NA

Huid Kliniek Hilversum injectables behandeling rimpels, fijne lijntjes, kraaiepootjes, fronsrimpels, Botox hamsterwangen, plooie

VOOR

NA

NL

EN

035 525 08 89

Contact

Doorverwijzers

Maak een afspraak

senroyal

Video's

Openingstijden:

maandag t/m donderdag

09.30 - 20.30 uur

vrijdag

09.30 - 17.00 uur

zaterdag

09.30 - 13.00 uur

 

Certificaten

NVH

Kwaliteitsregister

Paramedici

Qualizorg

Wilt u niets missen?

schrijf u hier in voor tips en promotie’s

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Huid Kliniek Hilversum