Huid Kliniek Hilversum

Aandoening

Cellulite, ook wel sinaasappelhuid genoemd, is een bekend verschijnsel. Het betreft een vorm van verkleving van de onderhuidse bindweefselstructuur. Een belangrijk kenmerk van cellulite is de vorming van bobbeltjes of kuiltje in de omgeving van de billen en de benen, de huid krijgt in deze gebieden een ruw uiterlijk. Omdat de bloedcirculatie bij cellulite verslechterd is kan de huid koud aanvoelen. Hoe cellulite exact ontstaat is onduidelijk, wel is aangetoond dat de dikte van de huid, het geslacht, de leeftijd, erfelijkheid en de hoeveelheid vet die door het lichaam wordt opgenomen factoren zijn die invloed hebben.

 

 

 

Behandeling

Huid Kliniek Hilversum biedt een allround behandeling voor de bestrijding van cellulite met het combineren van een bindweefselmassage en een bezoek aan onze infra rood cabine. Beide methodes werken op een andere manier aan uw doorbloeding en zijn daarom samengevoegd zeer effectief. U kunt indien gewenst beide behandelingen ook los van elkaar boeken.

 

Bindweefselmassage

Bindweefsel is vergelijkbaar met het cement tussen de bouwstenen van een huis: verspreid door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt het organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt eveneens bloedvaten en zenuwen naar de organen en biedt bescherming tegen infecties. De cellen in bindweefsel vervullen daarnaast een belangrijke taak in het wondgenezingsproces. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voeding -en afvalstoffen.

Bindweefselmassage is een diepgaande massage die wordt uitgevoerd op de bindweefsellaag in het lichaam met als uiteindelijk doel verbetering van de huidconditie. De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot cel vernieuwing en versteviging. De huidstofwisseling wordt geactiveerd en de productie van nieuw collageen wordt bevorderd. Bindweefselmassage is hierdoor zeer effectief tegen cellulite. De deukjes in de huid worden minder diep en het huidoppervlak wordt gladder en strakker. Het is belangrijk dat de behandeling regelmatig wordt herhaald voor een optimaal resultaat.

 

Infra Rood Cabine

De infra rood cabine blijkt een waardevolle toevoeging in de behandeling van cellulite. Diverse onderzoeken hebben uitgewezen dat warmte goed is voor de doorbloeding. De infraroodstraling werkt langzaam in op de dieperliggende structuren en zorgt voor extra bloedtoevoer. Deze extra bloedtoevoer zorgt voor meer aanvoer van herstelstoffen en het afvoeren van afvalstoffen.

Heeft u vragen of overweegt u een behandeling? Bel ons gerust of kom langs voor een persoonlijk consult met een van onze huidtherapeuten.

 

 

 

Resultaat

ZONDER CELLULITE

(sinaasappelhuid)

DE ZOMER IN!?

Zie hoe wij een effectieve en exclusieve cellulite behandeling uitvoeren voor een strakke,

gladde huid.

Infrarood cabine gecombineerd

met een bindweefselmassage,

voor aanmaak van collageen.

 

Alle behandelingen worden uitgevoerd door onze eigen BIG geregistreerde huidtherapeuten.

Cellulite Behandeling

Download de aanbieding

 >

AANDOENING

Cellulite, ook wel sinaasappelhuid genoemd, is een bekend verschijnsel. Het betreft een vorm van verkleving van de onderhuidse bindweefsel...

BEHANDELING

Huid Kliniek Hilversum biedt een allround behandeling voor de bestrijding van cellulite met het combineren van

een bindweefselmassage...

RESULTAAT

Cellulite, sinaasappelhuid, behandeling, collageen, huid, kliniek, huidverbetering, hilversum, gooi, resultaat

VOOR

NA

EFFECTIVE CELLULITE TREATMENT

Huid kliniek hilversum biedt een

effectieve en exclusieve behandeling

voor een strakke, gladde huid, zonder

dure en ingewikkelde apparaten.

NL

EN

035 525 08 89

Contact

Doorverwijzers

Maak een afspraak

senroyal

Video's

Openingstijden:

maandag t/m donderdag

09.30 - 20.30 uur

vrijdag

09.30 - 17.00 uur

zaterdag

09.30 - 13.00 uur

 

Certificaten

NVH

Kwaliteitsregister

Paramedici

Qualizorg

Wilt u niets missen?

schrijf u hier in voor tips en promotie’s

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Huid Kliniek Hilversum