Huid Kliniek Hilversum

Bindweefselmassage

Download de bindweefselmassage flyer

Download de aanbieding

 >

 >

AANDOENING

Bindweefselmassage is een diep-gaande massage die wordt uitgevoerd op de diepere huidlaag, de bind-weefsellaag, daar waar collageen...

BEHANDELING

Een kuur van cosmetische bind-weefselmassages kan worden ingezet voor het verbeteren van lijntjes, afwijkingen in de talgafscheiding...

Lees meer

<

RESULTAAT

In kuurvorm heeft de cosmetische bindweefselmassage het meeste effect. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel steeds...

Lees meer

<

Huidverbetering

 

Bindweefselmassage is een diepgaande massage die wordt uitgevoerd op de diepere huidlaag, de bindweefsellaag, daar waar collageen in het lichaam wordt aangemaakt, met als doel huidverbetering door verbetering van de huidconditie. De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot cel vernieuwing en versteviging. De huidstofwisseling wordt geactiveerd en de productie van nieuw collageen wordt bevorderd.

 

Bindweefsel is vergelijkbaar met het cement tussen de bouwstenen van een huis: verspreid door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt het organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt eveneens bloedvaten en zenuwen naar de organen en biedt bescherming tegen infecties. De cellen in bindweefsel vervullen daarnaast een belangrijke taak in het wondgenezingsproces. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voeding -en afvalstoffen.

 

 

 

Behandeling

Een kuur van bindweefselmassages kan worden ingezet voor het verbeteren van lijntjes, afwijkingen in de talgafscheiding

en huidverslapping in het gezicht, de hals en het decolleté. Ook kunnen littekens worden vervaagd en heeft het een gunstige werking op striae.

 

De cosmetische bindweefselmassage is een intensieve massage, bestaande uit diepe knedende of rollende massagegrepen. De eerste behandelingen kunnen door verklevingen van het bindweefsel als gevoelig, pijnlijk of snijdend worden ervaren. Het kan voorkomen dat de huid tijdens de massage heftig reageert en rood wordt. Wanneer u de massage als onprettig ervaart is het belangrijk dat u dit meteen aangeeft. Na de massage kan vermoeidheid optreden of kunt u een tintelend gevoel in uw handen waarnemen.

 

 

 

Resultaat

In kuurvorm heeft de bindweefselmassage het meeste effect. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel steeds soepeler en de structuur van de huid zichtbaar beter.

 

De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de conditie van de huid wordt de behandelfrequentie vastgesteld.

 

Heeft u vragen?

Bel ons gerust of kom langs voor een persoonlijk consult.

NL

EN

035 525 08 89

Contact

Doorverwijzers

Maak een afspraak

senroyal

Video's

Openingstijden:

maandag t/m donderdag

09.30 - 20.30 uur

vrijdag

09.30 - 17.00 uur

zaterdag

09.30 - 13.00 uur

 

Certificaten

NVH

Kwaliteitsregister

Paramedici

Qualizorg

Wilt u niets missen?

schrijf u hier in voor tips en promotie’s

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Huid Kliniek Hilversum