Huid Kliniek Hilversum

 

Bent u geinterresseerd in een Acne behandeling?

Acné

Download de flyer

Bekijk de film

 >

 >

AANDOENING

Acne kan een vervelende aandoening zijn en de huid flink ontsieren. Het is absoluut niet zo dat het alleen in de pubertijd voorkomt...

BEHANDELING

Om acne te bestrijden is het belangrijk de oorzaak aan te pakken, dit kan door de ontstekingen te verminderen en/of de talgproductie

te reguleren...

RESULTAAT

Acne-verwijderen-verminderen-huid-jeugd-puistjes-huid-kliniek-hilversum

Aandoening

Acne kan een vervelende aandoening zijn en de huid flink ontsieren. Het is absoluut niet zo dat het alleen in de pubertijd voorkomt. Er zijn diverse vormen van acne waar volwassenen ook last van kunnen hebben. De oorzaak van de ontstekingen kan verschillen en zo ook de behandeling, acne is maatwerk. Een actieve bijdrage van de patiënt speelt een grote voorwaarde voor succes, daarom hechten wij veel waarde aan goede voorlichting en instructies voor thuiszorg.

 

 

 

Behandeling

Om acne te bestrijden is het belangrijk de oorzaak aan te pakken, dit kan door de ontstekingen te verminderen en/of de talgproductie te reguleren. Dit kan via reiniging, peeling, producten en soms medicatie. Bij de Huid Kliniek Hilversum hebben we veel ervaring in het behandelen van verschillende vormen van acne. Vaak kan in overleg met uw huisarts of dermatoloog een behandelplan worden opgesteld. Het is bij alle vormen van acne belangrijk de behandeling met enige regelmaat uit te voeren, ook de instructies voor thuiszorg dienen goed opgevolgd te worden. Omdat de oorzaak van acne zeer divers kan zijn is het moeilijk te voorspellen hoe lang het duurt voordat u zichtbaar resultaat heeft. In de meeste gevallen is het zo dat na ongeveer 3 behandelingen een merkbare verbetering optreedt.

 

Resultaat

Marjolein (27) “Ik durfde nooit echt mijn gezicht te laten zien. Toen ik rond de pubertijd last kreeg van acne zei iedereen dat het vanzelf over zou gaan, het tegendeel bleek waar. Ik heb werkelijk alles geprobeerd, maar het bleef terugkomen. Na een aantal maanden mijn gezicht te hebben behandeld begon mijn huid langzaam te verbeteren. Er werd geen wondermiddel beloofd en ik moest er zelf ook actief aan meedoen. Nu is het resultaat zo mooi, ik durf voor het eerst in het zonlicht iemand aan te kijken zonder dat ik me schaam. Dat is voor mij zo’n grote overwinning.”

 

Voor deze behandeling is vergoeding vanuit de zorgverzekering mogelijk. Afhankelijk van uw pakket kan de behandeling deels of geheel vergoed worden. Huid Kliniek Hilversum heeft afspraken met de meeste grote zorgverzekeraars.

Er zijn veel verschillende vormen van acne. Kijk op onze website eens bij Acne Vulgaris, Acne Conglobata en Acne Rosacea en download de informatie.

 

Acne-verwijderen-verminderen-huid-jeugd-puistjes-huid-kliniek-hilversum

Informeer naar de mogelijkheden bij Huid Kliniek Hilversum:

Openingstijden:

maandag t/m donderdag

09.30 - 20.30 uur

vrijdag

09.30 - 17.00 uur

zaterdag

09.30 - 13.00 uur

NL

EN

035 525 08 89

Contact

Doorverwijzers

Maak een afspraak

senroyal

Video's

Openingstijden:

maandag t/m donderdag

09.30 - 20.30 uur

vrijdag

09.30 - 17.00 uur

zaterdag

09.30 - 13.00 uur

 

Certificaten

NVH

Kwaliteitsregister

Paramedici

Qualizorg

Wilt u niets missen?

schrijf u hier in voor tips en promotie’s

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Huid Kliniek Hilversum