Huid Kliniek Hilversum

 

Bent u geinterresseerd in een Acne behandeling?

Acne Vulgaris

Acne Conglobata

Acne

Acné Rosacea

Download de flyer

Bekijk de film

 >

AANDOENING

De naam doet anders vermoeden, maar acne rosacea verschilt in oorzaak en behandeling veel van acne vulgaris (jeugdpuistjes)...

BEHANDELING

Hoewel rosacea niet volledig kan worden verholpen, kan een effectieve behandeling van de symptomen de aandoening verlichten...

Acne-verwijderen-verminderen-huid-jeugd-puistjes-huid-kliniek-hilversum

Aandoening

De naam doet anders vermoeden, maar acne rosacea verschilt in oorzaak en behandeling veel van acne vulgaris (jeugdpuistjes).

 

Acne rosacea wordt beschouwd als een chronische huidaandoening. Het kenmerkt zich door een blijvende, soms pijnlijke, roodheid in het gezicht. Rosacea komt vooral voor op de neus en wangen. In een vroeg stadium ontstaat er een geleidelijke roodheid, soms verward met zonnebrand of een “gezonde blos”. Omdat rosacea ook gepaard kan gaan met kleine bultjes kan het ook worden aangezien voor een acne vulgaris. De huidtherapeut kan u adviseren en eventueel doorverwijzen naar een huisarts of dermatoloog.

 

De rosacea conditie van de huid kan worden verergerd door een aantal oorzaken. Blootstelling aan de zon kan beter vermeden worden. Een andere verzwarende factor geassocieerd met rosacea is de inname van te veel gekruid eten of het drinken van alcohol en dan specifiek rode wijn. De roodheid in het gezicht wordt opgewekt door het verwijden van de bloedvaten, deze kunnen rode lijntjes achterlaten. De lijntjes kunnen verminderen, tijdelijk verdwijnen en/of later weer terugkomen.

 

 

 

Behandeling

Hoewel rosacea niet volledig kan worden verholpen, kan een effectieve behandeling van de symptomen de aandoening verlichten. In de meeste gevallen bestaat de behandeling van rosacea uit een combinatie van voorgeschreven medicijnen en/of crèmes, speciale huidbehandelingen en specifieke veranderingen in levensstijl. De huid is bij rosacea vaak snel geïrriteerd, dus het is belangrijk geen reguliere (agressieve) acne behandelingen toe te passen, deze kunnen de conditie juist verslechteren. De Huid Kliniek Hilversum werkt met speciale producten om de roodheid te verminderen en huidirritatie te voorkomen.

 

Heeft u acne rosacea en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huid? Kom dan langs voor een persoonlijk consult!

Voor deze behandeling is vergoeding vanuit de zorgverzekering mogelijk. Afhankelijk van uw pakket kan de behandeling deels of geheel vergoed worden.

 

Huid Kliniek Hilversum heeft afspraken met de meeste grote zorgverzekeraars.

 

Acne-verwijderen-verminderen-huid-jeugd-puistjes-huid-kliniek-hilversum

Informeer naar de mogelijkheden bij Huid Kliniek Hilversum:

Openingstijden:

maandag t/m donderdag

09.30 - 20.30 uur

vrijdag

09.30 - 17.00 uur

zaterdag

09.30 - 13.00 uur

EN

035 525 08 89

Contact

Doorverwijzers

Maak een afspraak

senroyal

Video's

Openingstijden:

maandag t/m donderdag

09.30 - 20.30 uur

vrijdag

09.30 - 17.00 uur

zaterdag

09.30 - 13.00 uur

 

Certificaten

NVH

Kwaliteitsregister

Paramedici

Qualizorg

Wilt u niets missen?

schrijf u hier in voor tips en promotie’s

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Huid Kliniek Hilversum